Zbor stranke

Čapljinski HSP dobio novo vodstvo

Osim predsjednika Dragičevića, Podružnicu Čapljina vodit će i dopredsjednici Denis Prnjić i Jure Grgić te tajnik Stojan Krešić.
Vijesti / Politika | 04. 03. 2018. u 20:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Zboru Hrvatske stranke prava (HSP) Bosne i Hercegovine - Podružnica Čapljina, koji se održao u subotu, izabran je novi predsjednik podružnice Niko Dragičević.

Novoizabrani predsjednik Podružnice Čapljina HSP BiH Niko Dragičević zahvalio se na ukazanom povjerenju i izboru te najavio sljedeće aktivnosti u Podružnici Čapljina i istaknuo da samo zajedničkim naporom svih članova može očekivati kvalitetan rezultat, priopćeno je iz HSP-a.

Osim predsjednika Dragičevića, Podružnicu Čapljina vodit će i dopredsjednici Denis Prnjić i Jure Grgić te tajnik Stojan Krešić.

Foto: PR / Zbor čapljinskog HSP-a

Na Zboru su izabrani i članovi Izvršnog odbora Miro Dalmatin, Mijo Jozić, Nikica Ivanković, Anto Miloš, Alojz Stjepić, Drago Jorgić, Miro Krišto. Također izabran je i Nadzorni odbor HSP BiH Podružnica Čapljina koji čine Jozo Marić, Leon Lukić i Jozo Brajković, stoji u priopćenju. 

Dopredsjednik HSP BiH Lazo Rajič čestitao je izabranim na čelu sa predsjednikom Nikom Dragičevićem te izvijestio Zbor o aktivnostima oko ustroja HSP BiH u HNŽ-u te najavio sljedeće korake.

Zbor je pozdravio i predsjednik Hrvatske stranke prava Bosne i Hercegovine Stanko Primorac koji je zaželio uspješan rad novoizabranom vodstvu Podružnice Čapljina HSP BiH te se osvrnuo na aktualnu političku situaciju u BiH i istaknuao potporu HSP BiH zajedništvu hrvatskih stranaka okupljenih oko HNS-a osobito na izmjenama Izbornog zakona po presudama Ustavnog suda, priopćeno je iz HSP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close